Het is een bijzonder jaar, wij hopen dat u ondanks alles toch heeft kunnen genieten van uw vrije tijd in de vakantieperiode. Scholen zijn weer begonnen net als het bedrijfsleven. Wellicht werkt u nog vanuit huis, gaat u weer naar kantoor of zit u ineens weer veel op de weg. Ook sportverenigingen starten voorzichtig met het nieuwe seizoen en er wordt fanatiek buiten gesport. Het ideale moment om langs te komen bij Van Gestel voor die nieuwe stoere kidsbril, die computerbril voor thuis of kantoor of die beschermende comfortabele sportbril!

Laat ook even uw ogen controleren, want goed zicht d.m.v. de juiste bril/lenzen zorgt voor betere prestaties op school, werk en tijdens het sporten. Wij helpen u graag!

Back to school

De scholen zijn weer begonnen. Dat betekent volop lezen in de boeken, kijken naar het digibord, werken vanaf je laptop, appen met je mobiel en opletten in het verkeer. Het perfecte moment om langs Van Gestel te gaan en je ogen te laten checken (op afspraak). Je krijgt ook nog zo’n cool Vingino fietslampje cadeau (op=op). Zo ben jij helemaal klaar voor dit nieuwe schooljaar. Kijk meteen bij onze trendy merkbrillen (Vingino, BBig, Etnia Barcelona).

Daar wil je toch mee gezien worden!

Suncover Neubau Black Rosegold

Back to work

Zit u weer lange perioden achter een beeldscherm? Voorkom klachten met een indoorbril op maat.

Terugkerende klachten bij langdurig schermgebruik (PC/tablet evenals bij uw smartphone) zijn vermoeide en overbelaste ogen. Een goede computerbril voorzien van speciale indoorglazen biedt uitkomst. Hierdoor kunt u ontspannen schakelen tussen variabele afstanden. Zo voorkomt u een slechte werkhouding wat kan leiden tot nek- en schouderklachten. Daarnaast speelt contrast en scherpte een rol. Nu er veel vanuit huis wordt gewerkt zijn de lichtomstandigheden niet optimaal. Van Gestel adviseert bijvoorbeeld Hoyalux iD WorkStyle V+. Dit exclusieve indoorglas van Hoya biedt u de optische ondersteuning die u nodig heeft. Verkrijgbaar in 3 ontwerp-varianten, elk afgestemd op een specifieke kijkafstand: Workstyle V+: CLOSE, SCREEN en SPACE.

  • Het meest geavanceerde indoorglas voor optimaal contrast
  • Perfect bij variabele afstanden
  • Ontspannen zicht op de korte en middellange afstand
  • Uitermate geschikt voor kantoor- en computerwerk

Onze specialisten geven u graag advies en tonen u de opties. Wist u bijvoorbeeld dat wij een speciale coating hebben (Blue Control) tegen hinderlijk blauw licht afkomstig van beeldschermen?

Back to sport

Het sporten weer fanatiek opgepakt? Kom meteen even langs Van Gestel Optiek. Als sportopticien in de regio hebben wij naast onze expertise ruim 150 professionele sportbrillen in huis!

De sportverenigingen zijn weer van start gegaan en door de thuissituatie heeft u misschien al meer buiten gesport dan gebruikelijk.

Even een stukje op de racefiets, een rondje hardlopen en vanaf nu weer een balletje slaan op de tennisbaan. Goed voor uw conditie, maar zijn uw ogen dat ook? Laat uw ogen meten bij Van Gestel Optiek (alleen op afspraak) want optimaal zicht staat voorop bij het sporten, net als goede bescherming.

Van Gestel heeft altijd een ruim en actueel assortiment sportbrillen op voorraad. Van topmerken als Evil Eye, Oakley en Julbo zijn wij officieel dealer. Ook zijn wij specialist in sportbrillen op sterkte. Zelfs persoonlijk gecurvde glazen op hogere sterktes kunnen wij verzorgen. De perfecte sportbril? Van Gestel Optiek!

TIP: Lenzen tijdens het sporten? Handig! Vraag ons naar de mogelijkheden welke lenzen het beste bij uw sport passen.

Suncover Neubau Black Rosegold