Tijdens de WEEK VAN DE OPTIEK houden wij een OPEN DAG! Kom jij je bij Van Gestel Optiek oriënteren op het optiekvak?

Woensdag 5 februari kan je een kijkje achter de schermen nemen. En wie weet solliciteer je gelijk voor een plek in ons leuke team.

 

Maak kennis en meld je aan

Tijdens de open dag maak je kennis met onze winkel, onze collectie en ons team. We nemen je mee in het proces van begin tot eind. Ligt jouw passie bij mode, oogonderzoek of toch onze high-tech apparatuur? Je ziet het allemaal op onze open dag!

Is je interesse gewekt en wil je komen voor een rondleiding op de open dag van woensdag 5 februari 2020, meld je dan aan!

De rondleiding start om 14.00 uur of 15.30 uur. Voeg je CV toe en misschien nodigen wij je uit voor een vervolggesprek. Aanmelden kan via e-mail emma@vangestel.nl of per telefoon (035) 621 20 72.

 

Heb jij het in je?

We zoeken gemotiveerde opticiens in opleiding met passie voor het vak. Een klantvriendelijke en representatieve teamspeler met een goed gevoel voor mode.

Je krijgt een veelzijdige en afwisselende functie in een dynamische omgeving die altijd in ontwikkeling is. We werken met de laatste innovaties op het vakgebied, zowel qua apparatuur als producten. Je komt in een team met gedreven en enthousiaste collega’s in een prettige werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling.

 

Open dagen van de opleiding

Wil je een kijkje nemen bij een optiekopleiding? Bezoek dan één van de open dagen!

Kijk hier voor een overzicht van de verschillende scholen.