Sensity meekleurende brillenglazen zijn zeer geschikt wanneer u bij helder licht overmatig met uw ogen knippert of ze dichtknijpt. Ze passen snel en automatisch hun tint aan de lichtomstandigheden aan. Bij sterk zonlicht werken ze als een zonnebril en binnen als een heldere bril. Dit biedt u meer gebruiksgemak! 

Ontdek ook Sensity Dark en Sensity Shine

Sensity Dark

Sensity Dark brillenglazen worden buiten extra donker in reactie op UV-licht en zichtbaar licht, en leveren zo extra prestaties tijdens outdoor activiteiten. Dit betekent dat Sensity Dark brillenglazen bij zeer fel licht of hoge temperaturen toch het ultieme comfort bieden. Ze kleuren bovendien achter een autoruit tot medium op.

Sensity Shine

Sensity Shine brillenglazen worden onder invloed van UV-licht en zichtbaar licht ook extra donker, én ze geven de brildrager een opvallend exclusieve uitstraling. Dit dankzij een spiegelcoating die in het licht intenser is, maar binnen subtiel.

Eigentijdse kleuren

Sensity meekleurend glas is verkrijgbaar in  drie diepe, natuurlijke tinten, door kleurexperts ontworpen volgens de laatste trends. Dit zijn het neutrale Grijs, het flamboyante Bruin, en het intense Groen. Zo bent u verzekerd van een eigentijdse uitstraling. Sensity Shine combineert Grijs met mirror Silver, Bruin met mirror Copper en Groen met mirror Blue coating.

 

Snel en comfortabel

Met Sensity meekleurende glazen ziet u comfortabel in alle lichtomstandigheden, zonder van bril te hoeven wisselen. Sensity-glazen kleuren buiten op met de snelheid van het licht en kleuren binnen snel terug tot uitzonderlijk heldere glazen. Tijdens deze snelle overgangen blijft de UV-bescherming actief.