INDOOR GLAZEN

Extra comfort in een digitale wereld

Thuis aan het werk? Lange perioden achter een beeldscherm? Voorkom klachten met een indoorbril op maat.

 Van Gestel optiek adviseert brillenglazen die zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op kantoor, computerwerk en precisiewerk, zoals klussen of schilderen. Ze corrigeren uw ogen niet alleen op korte afstand, maar bieden een dieper en breder kijkbereik. U hoeft minder corrigerende hoofdbewegingen te maken, zodat u veel prettiger kijkt met deze glazen.

Hoyalux iD WorkStyle V+ glazen zijn er in de varianten Close, Screen en Space. Hierdoor kunnen we uw bril optimaal afstemmen op uw persoonlijke situatie. 

CLOSE | Perfect voor specialistische hobby’s en beroepen, waarbij een grote precisie vereist is en een zo breed mogelijk gezichtsveld bij korte en middellange afstanden tot 1 meter gewenst is.

SCREEN | De beste keuze voor beeldschermwerk en voor beroepen die een soepel, scherp diepte- en breedtezicht voor afstanden dichtbij (tot 2 meter) nodig hebben.

SPACE | Bijzonder geschikt voor activiteiten waarbij de focus ligt op een afstand die iets verder reikt dan een beeldscherm. Biedt kristalhelder zicht van dichtbij en een scherp gezichtsvermogen zo ver als het oog kan zien.

  • Het meest geavanceerde indoorglas voor optimaal contrast
  • Ontspannen zicht op de korte en middellange afstand
  • Uitermate geschikt voor kantoor- en computerwerk
  • Zorgt voor een betere werkhouding

Blue Control

De moderne LED-schermen, waaronder computers, tablets en smartphones, zenden buitensporig veel blauw licht uit, ook bekend als hoogenergetisch zichtbaar licht. Dit kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid.

Brillenglazen met BlueControl neutraliseren dit blauwe licht, zodat uw ogen minder belast worden. Lichtschitteringen verminderen en kijken wordt comfortabeler. Bovendien verbetert het contrast en krijgen kleuren een natuurlijk karakter. BlueControl wordt aangeboden in combinatie met de Hi-Vision LongLife coating van HOYA.