Oakley

Oakley heeft zijn sporen verdient in de wereld van de (extreme) sport.

Het merk is bekend en erkend vanwege technologisch geavanceerde brillen, met een indrukwekkende collectie sportbrillen, zonnebrillen en correctie monturen. Veel sporters kiezen daarom wereldwijd Oakley om hun ogen te beschermen, hun zicht te verbeteren en optimaal te presteren! 

Oakley TrueBrigde Technologie

Grootste Oakley dealer van de regio

Van Gestel optiek is de grootste Oakley dealer in de regio. Of je nu in Almere, Baarn, Soest, Amersfoort, Bilthoven of Utrecht woont, het is altijd de moeite waard om onze collectie van meer dan 100 Oakley brillen in de winkel te proberen. 

De perfectie zonnebril voor jou

Voor zowel dames als heren hebben we naast onze uitgebreide sportcollectie ook fantastische lifestyle zonnebrillen. Zo vind je bij ons met gemak de perfecte zonnebril die past bij je look.

Oakley TrueBrigde Technologie
Oldfuse Matte Black Prizm Black
oo9453-0337_evzero-ascend_vampirella-prizm-road-black
Low Key Polished Black Prizm Rose Gold Polarized

Zonnebril op sterkte

De meeste monturen uit de uitgebreide collectie van Oakley zijn op sterkte en zelfs in multifocaal leverbaar. Afhankelijk van het gebruik kunt u het meest geschikte model en type glazen kiezen. Een golfer heeft vanzelfsprekend andere wensen dan een wintersporter in de sneeuw.

U bent van harte welkom voor persoonlijk advies zodat we samen de beste bril kunnen samenstellen. 

Oakley TrueBrigde Technologie

Techniek

Oakley glazen worden gemaakt van Plutonite, een polycarbonaat dat nagenoeg onbreekbaar is en vrij van onzuiverheden. Om dat te kunnen bewijzen, zijn de glazen onder zeer extreme omstandigheden getest. Wil je meer weten over alle innovatieve technieken zoals lenstinten, UV bescherming of sportspecifieke eigenschappen, kijk dan eens op Oakley Eyewear Tech.

TAG Heuer