Ray-Ban

Het iconische Ray-Ban is veruit het best verkochte zonnebrillenmerk ter wereld.

Bestsellers zoals de wereldberoemde Aviator en de Wayfafer krijgen ieder seizoen een verrassend nieuw jasje en zijn, mede daardoor, onveranderd populair.

Ray-Ban Junior

Voortdurend vernieuwen

Ray Ban blijft zijn collecties steeds vernieuwen. Op technisch gebied door het gebruik van geavanceerde materialen zoals titanium en carbonvezels. En natuurlijk door steeds te kiezen voor aansprekende kleuren en prints. Zonder ooit de kenmerkende Ray-Ban stijl te verliezen.

DE AVIATOR, MAAR DAN OMGEKEERD

Ontdek de Ray-Ban Reverse iconen met innovatieve glazen die overschakelen van bol naar hol. Iconische Ray-Ban-stijlen met een twist die niemand had verwacht. Voor scherp zicht met een ontregelende schoonheid.

Ray-Ban Junior

De ultieme Ray Ban beleving

Van Gestel Optiek is premium reseller van Ray-Ban. Als enige in onze regio leveren wij de originele Ray-Ban glazen met sterkte. Zowel voor zonnebrillen als correctiemonturen.

Legendes houden van het merk

Ray-Ban heeft een lange historie van ware legendes die fan waren of zijn van het merk. Of je nu Marilyn Monroe, James Dean, Michael Jackson, Malcom X of Jack Nicholson heet: allen waardeerden het merk om wat het was en is: authentiek, oprecht en toch zo trendsettend.

AUTHENTIEKE STIJL DOORSTAAT DE TAND DES TIJDS