LINDBERG

Ingetogen klassieke elegantie

LINDBERG

Ingetogen klassieke elegantie

LINDBERG

Elk montuur van Lindberg laat zien wat schoonheid, technische vernuftigheid en onberispelijk vakmanschap is. Als specialist weten zij uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen op waarde te schatten.

 

Materialen

Lindberg zijn gemaakt van duurzame materialen die geselecteerd worden om tijdloze elegantie , uitzonderlijke kracht uit te stralen. Daarmee schept Lindberg een onderscheidend beeld. Deze grondstoffen omvatten titanium, acetaat, goud en soms ook het opvallende, natuurlijke dierlijk hoorn.

 

Lindberg Spirit

Spirit

Deze klassieke LINDBERG-monturen zonder rand zijn verkrijgbaar met veren van titaniumdraad, titaniumplaat of acetaat. Spirit is een veelzijdige constructie systeem met een breed scala aan designs, vormen, kleuren en maten. Deze ultra-lichtgewicht monturen wegen vanaf slechts 1,9 gram.

Techniek

Gepatenteerde technische innovaties van LINDBERG hebben een ommekeer teweeggebracht bij het vervaardigen van monturen. Al het overbodige, inclusief alle schroeven en klinknagels en lassen is weg gelaten. Hierdoor zijn LINDBERG monturen buitengewoon sterk en soepel. Desondanks behoren ze tot de lichtste en meest comfortabele van de wereld.

 

Lindberg Horn Men

Horn

Een exclusieve collectie is gemaakt van meerdere lagen van natuurhoorn. Om de individuele kleurpatronen en tekening in het materiaal volledig tot hun recht te laten komen worden de onderdelen met de hand gemaakt. Dit betekent dat geen twee monturen hetzelfde zijn. De veren, scharnieren en neusbrug zijn allemaal gemaakt van ultralicht titanium, waardoor het klassieke hoornmontuur eenvoudiger kan worden afgesteld en een modern accent krijgt.

U beslist

De productie van de monturen is compleet omgedraaid. Geen massaproductie maar individueel ontwerp met het ontwerp, de details en materialen die u wenst. Elk montuur wordt gemaakt naar uw persoonlijke voorkeur, handmatig afgewerkt en voorzien van een uniek productnummer.

 

n.o.w.

Deze reeks koppelt een opmerkelijk dunne voorzijde aan ultralichte titanium veren voor een minimalistisch design. De n.o.w. monturen wegen vanaf slechts 2,3 gram. De voorzijde, gemaakt van speciaal composiet, heeft transparante gepolijste kleuren en kenmerkende gekleurde groeven. Deze kleuren aanvullend zijn op, of juist een contrast vormen met de titaniumveren.