LINDBERG

Elk montuur van Lindberg laat zien wat schoonheid, technische vernuftigheid en onberispelijk vakmanschap is. Als specialist weten zij uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen op waarde te schatten.

 

Materialen

Lindberg zijn gemaakt van duurzame materialen die geselecteerd worden om tijdloze elegantie , uitzonderlijke kracht uit te stralen. Daarmee schept Lindberg een onderscheidend beeld. Deze grondstoffen omvatten titanium, acetaat, goud en soms ook het opvallende, natuurlijke dierlijk hoorn. 

Lindberg Spirit

spirit titanium

Deze klassieke LINDBERG-monturen zonder rand zijn verkrijgbaar met veren van titaniumdraad, titaniumplaat of acetaat.

Spirit is een veelzijdige constructie systeem met een breed scala aan designs, vormen, kleuren en maten. Deze ultra-lichtgewicht monturen wegen vanaf slechts 1,9 gram.

En kiest u voor een van de 26 mogelijk groefkleuren dan geeft u het montuur net dat extra bijzondere accent.

Techniek

Gepatenteerde technische innovaties van LINDBERG hebben een ommekeer teweeggebracht bij het vervaardigen van monturen. Al het overbodige, inclusief alle schroeven en klinknagels en lassen is weg gelaten. Hierdoor zijn LINDBERG monturen buitengewoon sterk en soepel. Desondanks behoren ze tot de lichtste en meest comfortabele van de wereld. 

Lindberg Horn Men

horn

Een exclusieve collectie is gemaakt van meerdere lagen van natuurhoorn. Om de individuele kleurpatronen en tekening in het materiaal volledig tot hun recht te laten komen worden de onderdelen met de hand gemaakt. Dit betekent dat geen twee monturen hetzelfde zijn.

De veren, scharnieren en neusbrug zijn allemaal gemaakt van ultralicht titanium, waardoor het klassieke hoornmontuur eenvoudiger kan worden afgesteld en een modern accent krijgt.

sun titanium

Slank en licht, maar toch zeer expressief. Met de sun titanium collectie geeft Lindberg een frisse kijk op zonnebrillen. De collectie bevat unieke designklassiekers en gedurfde fashionmodellen. Altijd gemaakt vanuit de Lindberg-filosofie dat brillen van topkwaliteit moeten zijn.  

Speel met de talloze op maat gemaakte ontwerpen. Of je nu de voorkeur geeft aan ronde of vierkante, kleine of oversized zonnebrillen, het vakmanschap van LINDBERG zorgt ervoor dat er een perfecte bril is voor jouw unieke smaak.

 De minimalistische ontwerpen zijn extreem licht, comfortabel en flexibel, en voorzien van hoogwaardige zonnelenzen voor optimaal zicht en uitzonderlijke bescherming tegen verblinding. En dat in vele beschikbare lenskleuren.

air titanium rim

De air titanium rim wordt volledig gemaakt van ultralicht titaniumdraad. Dit type titanium is niet alleen hypoallergeen, maar is ook extreem licht, flexibel en sterk.

U kunt op uw montuur vertrouwen door het bekende schroefloze scharnier in titaniumdraad dat niet los zit. De flexibele en robuuste handtekening van Lindberg.

Monturen uit deze serie zijn eigentijds en geven u een op een klassieke minimalistische wijze een elegante uitstraling. Ideaal voor ieder gezicht.

Lindberg Horn Men

acetanium

De mogelijkheden van Lindberg acetanium zijn enorm. Met meer dan 130 verschillende modellen in spannende kleurencombinaties is er volop keus. Acetaat is een natuurlijk materiaal dat voor meer dan 80% uit katoen bestaat. Het materiaal wordt handgemaakt en gepolijst in 5 fasen.

De titanium veren zijn multiverstelbaar voor de perfecte pasvorm. En met de flexibele verstelbare neussteun bent u verzekerd van optimaal comfort. U heeft hiermee een modern montuur van het hoogste kwaliteitsniveau.

U beslist

De productie van de monturen is compleet omgedraaid. Geen massaproductie maar individueel ontwerp met het ontwerp, de details en materialen die u wenst. Elk montuur wordt gemaakt naar uw persoonlijke voorkeur, handmatig afgewerkt en voorzien van een uniek productnummer.

 

n.o.w.

Deze reeks koppelt een opmerkelijk dunne voorzijde aan ultralichte titanium veren voor een minimalistisch design. De n.o.w. monturen wegen vanaf slechts 2,3 gram.

De voorzijde, gemaakt van speciaal composiet, heeft transparante gepolijste kleuren en kenmerkende gekleurde groeven. Deze kleuren aanvullend zijn op, of juist een contrast vormen met de titaniumveren.

strip

Zowel de volledige rand van de voorkant als de veren aan de zijkant zijn met uiterste precisie uitgesneden met een laser. Of u nu voorkeur heeft voor een gepolijst of een mat oppervlak, met meer dan 50 kleuren zit uw favoriet er altijd bij.

Voor de perfecte pasvorm zijn de veren verkrijgbaar in 3 lengtes en multi-verstelbaar. De neuspads zijn van gemaakt van huidvriendelijke medische siliconen en verkrijgbaar in 4 verschillende vormen. Met een gewicht van slechts 2,9 gram en het gepatenteerde schroefloze scharnierontwerp bent u verzekerd van zorgeloos draagplezier.