PRODESIGN

De heldere Deense ontwerpstijl is de basis van de producten, maar ProDesign voegt altijd een twist toe, iets verrassends – iets onverwachts.

Het allerbelangrijkste is altijd brillen te creëren die het gezicht aankleden. Het montuur en het gezicht moet samenwerken om een mooie en harmonische look te krijgen. ProDesign heeft nooit gestreefd naar het creëren van een designobject dat alle aandacht vraagt, maar ontwerpt monturen die de lijnen van het gezicht completeren en versterken.

De collectie van dit moment heeft een retro-feel met een moderne twist en klassieke details. Zo is de Danish heritage collectie is een eerbetoon aan de grote architecten en de gouden jaren van de Deense design. Vintage stijl op een trendy manier. Deze geweldige modellen zijn ontworpen voor zowel mannen en vrouwen. De monturen zijn verkrijgbaar met clip-on voor een zonnebril in een handomdraai.

Zonnebril ook op sterkte

Ook de zonnebrillencollectie blijft trouw aan de waarden van ProDesign. De monturen zijn stijlvol en worden met veel aandacht voor innovatieve details ontworpen. De perfecte pasform op het gelaat is onvergelijkbaar. Bovendien zijn alle monturen geschikt voor glazen op sterkte.

Qua materiaal heeft u de keuze uit titanium, metaal en acetaat. Ook bijzonder in de collectie zijn de opengewerkte, driedimensionale veren van bepaalde monturen (de ‘brillenpootjes’) die de bril een speelse, gedurfde en dynamische uitstraling geven.

 

Details maken het verschil

Net als andere Deense brillen ontwerpers werkt ProDesign veel met krachtige indrukken. ProDesign is gefascineerd door de manier waarop de juiste detail het uiterlijk van een frame volledig kan veranderen.

Om een dergelijke indruk te bereiken, benadrukt ProDesign uw gelaatstrekken en maakt deze zo krachtig mogelijk zonder te overdrijven. Dit is een uitdaging als je ook de schone en eenvoudige lijnen van de Deense Design wilt bewaren. Maar hier gaat het over; de ambitie om elke keer het perfecte montuur te creëren.

ProDesign Denmark houdt rekening met het milieu, enkele modellen zijn dan ook gemaakt van een innovatief biologisch afbreekbaar acetaat materiaal.

Wilt u een stijlvolle high fashion-look met twist en een intelligente uitstraling? Kom dan onze brillen en zonnebrillen van ProDesign Denmark bekijken!