Evil eye

rasechte sportbrillen in Oostenrijk gemaakt

Adidas Performance insert

Dé sportbril op sterkte

evil eye heeft altijd een oplossing voor jouw persoonlijke sterkte. En daarmee het perfecte zicht voor die unieke sportervaring.

evil eye RX-lenzen bieden precies wat u nodig hebt en zelfs meer, omdat het speciale assortiment u in staat stelt bij elk model een geschikt glas te selecteren. U kunt kiezen uit 3 manieren om de sterkte in het glas te verwerken.

  • direct in het glas
  • met een adapter in het glas
  • in een aparte clip-in

Direct in het glas
De gegevens van het brilrecept worden gecombineerd met de beroemde LST ™ -technologie. Dit biedt u het grootst mogelijke gezichtsveld.

Met een adapter in het glas
Wanneer u een hogere sterkte nodig heeft en u wilt een esthetische oplossing, dan is de adapter uw perfecte keuze. Randen met een hoge dikte worden voorkomen.

In een aparte clip-in
De meest veelzijdige lensoplossing: de clip-in kan voor alle modellen worden gebruikt. Geschikt voor hoge sterktes. Bovendien blijft het verwisselen van de voorlens mogelijk waardoor u de bril kan aanpassen aan de omstandigheden.

Adidas Performance insert

Lens technologie

Door verschillende technieken te combineren heeft evil eye een collectie van 12 verschillende lenssoorten. De lenzen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende weertypen. Van Gestel Optiek adviseert u graag over de beste keus voor uw persoonlijke omstandigheden. U weet dan zeker dat u het beste haalt uit uw sportbril.

LST™ Light stabilizing technologie
De hoogwaardige LST™ lenstechnologie van evil eye versterkt de contrasten. Het harmoniseert schommelingen die door het samenspel van licht en schaduw veroorzaakt worden Dit zorgt voor helder zicht en ontspannen kijken.  De LST™ Technologie is geschikt voor alle lichtomstandigheden

VARiO
De meekleurende lenzen passen zich binnen enkele seconden soepel aan aan veranderende lichtomstandigheden.

Mirror
Spiegellenzen geven de sportbril nóg meer de snelle look die past bij een sportieve prestatie.

Polarized
Gepolariseerde glazen nemen de horizontale schitteringen van het licht weg. De weerkaatsing van de zon op een nat wegdek of op een besneeuwde piste wordt door gepolariseerde glazen gefilterd. Hierdoor heeft u prettiger en beter zicht. Voor mensen die regelmatig op weg zijn, watersport beoefenen of op wintersport gaan is een gepolariseerde sportbril dan ook geen overbodige luxe.

Technische kenmerken

evil eye frame-technologie combineert alles wat u nodig hebt.

Het biedt u een perfecte pasvorm, een onvergelijkbaar lichtgewicht bril en een individueel verstelbare pasvorm. Bekijk de verschillende innovatieve eigenschappen

PPX®

Alle evil eye modellen worden exclusief geproduceerd van het ultralichte, uiterst robuust en toch flexibele PPX®-materiaal. Het zorgt voor veiligheid, antislip en een drukvrije pasvorm.

Tri.Fit™

Drie-traps aanpassing voor de positie van de veren zorgt voor een perfecte helling en past zich aan verschillende sporten aan.

Double Snap Nose bridge™

De neussteun met twee instellingen past de sportbrillen aan elke neusvorm aan. Zachte en antislip materialen garanderen een comfortabele pasvorm en veilige grip.

Ventilation System

Dynamische ventilatietechnologie begeleidt de luchtstroom om beslaan te verminderen, vocht weg te leiden en zichtverlies te voorkomen.

Traction Grip™

De unieke structuur op de pootjes zorgt ervoor dat de bril goed past en niet wegglijdt.

Quick Release Hinge™

Onder zware belasting komt de veer los van het frame. Het kan direct en eenvoudig weer op zijn plaats worden geklikt.

Lens Lock-system™

Het technisch geavanceerde systeem garandeert een gemakkelijke lenswisseling.

Quick Change Lens System™

Dankzij de snel en gemakkelijk verwisselbare lenzen kunt u de sportbrillen aanpassen aan verschillende lichtomstandigheden.

Sweat bar

Een verwijderbare schuimrand voorkomt dat zweet in de ogen komt.