OVER ONS

Meer dan 95 jaar vakmanschap en persoonlijke aandacht bij Van Gestel Optiek

HET TEAM

Van Gestel Optiek bestaat uit een team van 12 mensen.

Sommigen van ons ziet u geregeld in de winkel, anderen werken meer op de achtergrond. Allemaal met de maximale inzet om voor u het beste resultaat te realiseren. Omdat we een erkend leerbedrijf zijn, wordt het team geregeld aangevuld met een of twee stagiaires.

 

EVEN VOORSTELLEN

Het enthousiaste team van Van Gestel Optiek staat graag voor u klaar! Van Gestel Optiek werkt met uitstekend opgeleide opticiens, optometristen en contactlensspecialisten.

theo James 16 002

Johan van de Steeg

eigenaar · optometrist · contactlensspecialist

Anja

bedrijfsleider · contactlensspecialist

Nadia

administratief baliemedewerker

Mirjam

administratief baliemedewerker

Menno

opticien · contactlensspecialist

Rosanne

verkoopmedewerker

Marcel

technisch optiek medewerker

Tom

optometrist

Miriam

optometrist

Lex

opticien

Corina

leerling opticien

Bryan

leerling optometrist

Vacature

opticien

Lees hier alle informatie

HISTORIE

Van Gestel opende in 1924 de deuren van de toen drogist- annex optiekzaak. Vanaf de start stelden we de belangen van de klant centraal. Dat u dat zeer waardeert blijkt wel uit het feit dat Van Gestel is uitgegroeid tot het meest complete oogcentrum in de regio.

Leren bij Van Gestel Optiek

SBB Erkend LeerbedrijfVan Gestel Optiek is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.

De opleiding optometrie is een HBO-opleiding met in het derde en vierde jaar een stageperiode buiten de school. Binnen ons bedrijf lopen geregeld studenten van de Hogeschool Utrecht stage.

Ben je geïnteresseerd in een werk- of stage plek, neem dan gerust contact op.

Wil je meer weten over werken in de optiek kijk dan eens op de site: ziewatjekan.nl