Etnia Barcelona

De BOLD collectie

BOLD staat voor uitmuntendheid, kracht en brutaliteit. Een ode aan kleur en rebellie. Deze nieuwe brillencollectie brengt al het karakter en DNA van Etnia Barcelona met meer kracht dan ooit samen.

Het is een collectie die uitnodigt om angsten te overwinnen en risico’s te nemen. Tegelijkertijd staat BOLD voor humor en glamour. BOLD is voor de dapperen.

De oversized en onweerstaanbare modellen zijn gemaakt van natuurlijk acetaat. Zoals altijd, ontwerpen gemaakt met de hoogste kwaliteit en de beste materialen. BOLD is een blijvertje.

Etnia 5 WAYNE 49S HVBL SUN
Etnia 5 BRUTA7 45O HVBL

Meer Etnia Barcelona

Naast de hier uitgelichte collectie hebben we in onze winkel nog een groot aantal andere monturen van Etnia Barcelona. Onze uitgebreide collectie bevat zowel correctiemonturen als zonnebrillen. De meeste monturen kunnen ook als zonnebril op sterkte gemaakt worden en daarbij is zelfs een spiegelcoating mogelijk.

Colors

Pioniers in kleur

  • Wat is de beste kleur voor uw huid?
  • Wat breng je over met een gele bril?
  • Hoe voel je je door het dragen van een rode?

Etnia is pionier in het bestuderen van kleur en de psychologische effecten. Ze werken momenteel met meer dan 400 verschillende kleuren die door het eigen creatieve team ontworpen zijn. Er wordt alleen gewerkt met 100% milieuvriendelijk materiaal.

Deel deze pagina

[shareaholic app=”share_buttons” id=”23224761″]

Meer informatie over
Etnia Barcelona