Etnia Barcelona

WARRIORS 2020

De monturen in de collectie WARRIORS 2020 zijn geïnspireerd door de overtuiging dat we krijgers zijn. Dat we onze prachtige wereld moeten beschermen en bewaken. We moeten vechten voor een liefdevol en gezonde omgeving. Etnia wil ons bewust maken het nodig is om onze leefstijl aan te passen.

In het besef dat ook Etnia Barcelona niet perfect is, wil het toch de gelegenheid aangrijpen om te vertellen wat zij doen. We er kunnen er allemaal baat bij hebben. Zo werkt Etnia Barcelona aan een productiewijze die alle kunststoffen voor eenmalig gebruik uitbant. Zij moedigen iedereen aan alle activiteiten die bijdragen aan een duurzame en leefbare wereld te delen.

Collectie

Onze uitgebreide collectie bevat zowel correctiemonturen als zonnebrillen. De meeste monturen kunnen ook als zonnebril op sterkte gemaakt worden en daarbij is zelfs een spiegelcoating mogelijk.

Colors

Pioniers in kleur

  • Wat is de beste kleur voor uw huid?
  • Wat breng je over met een gele bril?
  • Hoe voel je je door het dragen van een rode?

Etnia is pionier in het bestuderen van kleur en de psychologische effecten. Ze werken momenteel met meer dan 400 verschillende kleuren die door het eigen creatieve team ontworpen zijn. Er wordt alleen gewerkt met 100% milieuvriendelijk materiaal.