Serengeti

 

Comfort, helderheid en een perfecte waarneming van contrasten…
Eenmaal een Serengeti zonnebril gedragen en u kunt hem niet meer missen.

De intelligente Serengeti lenzen doen al het werk voor uw ogen. Zij verhogen zowel uw dieptezicht als uw waarnemingen van contrasten, terwijl er geen vervorming van kleuren optreedt. Zij verhinderen schittering en verminderen oog vermoeidheid. Deze voordelen zijn onmisbaar in wisselende weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld tijdens het autorijden.

Serengeti man in auto Carrara Leather 8549
Serengeti op sterkte

De Serengeti zonnebril is ook op sterkte verkrijgbaar. Wat de mogelijkheden zijn verschilt per individu. Wilt u meer weten? Kom dan langs in onze winkel. Daar kunt u alle stijlvolle modellen zelf bekijken en uw ogen laten meten voor een echte Serengeti op sterkte.

Serengeti 8629 Sophia Drivers gradient polarized
Serengeti Carroll
Serengeti Arlie
De beste tijdens het autorijden

Zonnebrillenmerk Serengeti is allereerst bekend vanwege de kwaliteit van haar unieke glazen. DezeĀ  brillenglazen combineren de ultieme bescherming tegen schadelijke zonnestralen met een haarscherp beeld en ontspannen zicht. Daarom is het merk de absolute favoriet van professionele chauffeurs wereldwijd!

Photochromic
Geactiveerd door uv-licht

Serengeti lenzen reageren op uv-licht door zich geleidelijk aanpassen aan de veranderende licht. Hierdoor blijft het oog ontspannen.

 

Aanpassen aan het licht

Donker in de felle zon en lichter in bewolkte omstandigheden. De photochromic-technologie zorgt ervoor dat uw ogen zich aanpassen aan alle lichtomstandigheden. Altijd en overal.

Polarisatie
Stopt alle soorten schittering

Serengeti gepolariseerde lenzen blokkeren alle vier de soorten schittering: schittering veroorzaakt door de koplampen van de auto of reflecties, dagelijkse omstandigheden in de buitenlucht, hevig intens licht en schittering die terugkaatst van gladde horizontale oppervlakken zoals water een sneeuw.

 

Een Venetiaanse jaloezie voor het oog

Wanneer de omgeving schittert reageren deze lenzen als een microscopische jaloezie zodat precies de juiste hoeveelheid licht invalt.

 

Spectrale controle
Beheren van het licht

Ontworpen voor interactie met het volledige spectrum van licht, maken deze lenzen het beeld gelijkmatiger voor uw ogen.

 

Beter zicht

De zwaarste korte blauwe lichtgolven leiden tot vermoeide ogen. Door deze lichtgolven te blokkeren met -spectrale controle- ervaren je ogen prachtige kleuren en scherp zicht om de omgeving.