Julbo

The world needs your vision

JULBO

Julbo is sinds de oprichting in 1888 al een familiebedrijf.  Door steeds in nauwe samenwerking met gebruikers monturen en glazen te innoveren is Julbo een begrip in de internationale optiek. Hierdoor bent u verzekerd brillen van de beste kwaliteit, die comfortabel in gebruik zijn en er ook nog mooi uit zien.

Ook de sportieve look is (weer) terug

De subtiele benadering van sport waarbij de nadruk niet perse op de prestatie ligt is nu de trend. De aandacht is gericht op gezelligheid en meer geïntegreerd is met het dagelijks leven dan topsport. Beide manieren van sporten vragen om goed materiaal dat er ook mooi uit ziet. Op welk niveau gepresteerd wordt, er wordt net altijd om de beste bescherming gevraagd. En de Julbo collectie staat daarvoor garant. Dus liefhebbers van beweging hoeven niet langer te kiezen tussen de beste bescherming of passend design.

Julbo richt zich op 3 sportieve thema’s

  • Sneeuw | Skihelmen en brillen ontworpen voor ieder omstandigheid in de bergen.
  • Zon | Zonnebrillen voor uitdagende sporten en reizen
  • Optisch | Monturen voor volwassenen en kinderen die een actief leven leiden.

Julbo maakt het beste voor buitenactiviteiten. De monturen zijn uitgevoerd met de nieuwste innovaties voor gebruik tijdens bijvoorbeeld de triatlon, extreem off-road hardlopen en zeilen. Te gekke ontwerpen die sportiviteit en stijl verenigen. Daarbij is de zorg voor de ogen altijd een voorwaarde. De perfecte mix van beleving en technologie zorgt voor inspirerende resultaten.