Van Gestel Kids!

De bril die jij mooi vindt hebben wij 🙂

Heel veel kidsbrillen om uit te kiezen!

Kidsbrillen zijn helemaal hip! De tijd van saaie kinderbrillen is geweest. Trendy merken als Vingino, BBIG, AndNowMe en Julbo weten wat kids van nu willen. Van Gestel Optiek ook! Daarom hebben wij altijd een actuele collectie van de meest hippe kidsbrillen in huis. Kom passen.

BBIG | Because kids have good taste too...

De voordelen van Van Gestel Kids

 

  • Erkend Myopie management expert
  • Altijd 2 JAAR KIDSGARANTIE
  • Keuze uit ruim 200 monturen
  • Gespecialiseerd in kindersportbrillen
  • KIDS zonnebril op sterkte
  • Specialist in lenzen voor kinderen
And Now Me
Vingino | BBIG | Julbo | AndNowMe

MYOPIE (BIJZIENDHEID)

LEES ALLES OVER DE SIGNALEN, RISICO’S EN OPTIES

Vingino

Sportbrillen voor kids

Van Gestel is dé Sportopticien voor de regio. Ook voor jou hebben we alles van sportbrillen tot unieke zwembrillen met correctieglazen. Denk ook aan een goede zonnebril voor de wintersport. Daar kan je optimale bescherming goed gebruiken.

Julbo

Extra bril

Sportbril

Tijdens het sporten gaat het er vaak net iets ruiger aan toe dan gewoonlijk. Dan is het handig om een bril erbij te hebben die tegen een extra stootje kan.

Daarom hebben we een sportbril die helemaal aan onze eisen voldoet. En je kan deze natuurlijk ook gewoon als reservebril gebruiken.

Zwembril

Van Gestel is een echte sportopticien. We kunnen ook een zwembril op sterkte maken. Reuze handig als je midden in het zwembad ligt en wilt zien waar je maatje op de kant staat.

Altijd handig!

Reservebril

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dan is het handig goed voorbereid te zijn met een kidsreservebril. Als je dan gaat voetballen, klimmen of kopjeduikelen kan er niks meer mis gaan.

 

Kidslenzen

Makkelijk bij het sporten! 

Liever lenzen? 

Tijdens het sporten of gewoon tijdens het spelen is het soms fijn om geen bril te dragen. Met lenzen kan je lekker vrij bewegen zonder bang te zijn voor een verbogen bril of krassen op de glazen.

Het maakt het niet zo veel uit hoe oud je bent als je wilt starten met lenzen. Het is wel belangrijk dat je zelf goed voor je lenzen kan zorgen. Je moet de lenzen namelijk in en uit je oog halen en ze ook netjes schoonmaken.

Maak een afspraak

Wil je lenzen, maak dan een afspraak bij de contactlensspecialist.

Zonnebrillen

cool!

Jouw hippe zonnebril

Bij Van Gestel kun je kiezen uit veel verschillende merkzonnebrillen. Ook als je een ‘gewone’ bril hebt, want de meeste zonnenbrillen worden op jouw sterkte gemaakt. Zo blijf je alles lekker scherp zien, ook als de zon schijnt.

Informatief

Even voor je ouders… 

Ziet mijn kind wel goed?

Waar kan ik dan terecht? Kinderen tot 8 jaar meten we niet zelf. Heeft uw kind problemen met het zicht dan kunt u, na verwijzing door uw huisarts, terecht bij een orthoptist.

Bij kinderen vanaf 8 jaar kan voor een eerste indicatie een gratis computermeting uitgevoerd worden. Afhankelijk van de uitslag wordt een vervolgmeting uitgevoerd door een gediplomeerde opticien of optometrist. Als het nodig is, wordt doorverwezen naar de orthoptist of oogarts.

Kijk voor de kosten bij OOGmeting Kids

Betere schoolprestaties door goed zicht!

Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 90 procent van wat kinderen leren direct verband houdt met wat ze zien. Het verbeteren van het zicht d.m.v. een bril kan daarom een zeer gunstig effect hebben op de leerprestaties. Wij helpen u graag bij de keuze van een goede bril voor uw kind.

MYOPIE (BIJZIENDHEID)

LEES ALLES OVER DE SIGNALEN, RISICO’S EN OPTIES

E.H.B.O. oogtips

Vinger of tak in het oog gekregen?Bij twijfel even naar de dokter. Deze kan een gezuiverd oogverband en eventueel zalf of druppels voorschrijven om infectie te voorkomen.

Blauw oog?
Kompressen met koud water, of een doekje met ijsklontjes rondom het oog om verdere zwelling te voorkomen.