METEN IS WETEN

Kies voor de zekerheid van Van Gestel. We nemen de tijd en u wordt gemeten door gediplomeerde medewerkers.

DE BESTE OOGZORG

Dat begint al bij een vakkundige oogmeting. Van Gestel Optiek werkt met een team van gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen. Daarnaast heeft van Gestel Optiek zeer geavanceerde oogmeetruimtes met als nieuwste aanwinst onze OCT SCAN apparatuur.

Uw ogen, daar bent u zuinig op en wij ook. Wij kunnen op ieder moment een oogtest  (automatische meting + oogdruktest) uitvoeren voor een snelle indicatie. Deze test is niet geschikt voor een brilrecept, daarvoor bieden wij de OOGmeting basis. Voor wie zijn/haar ogen uitgebreid optometrisch wil laten onderzoeken is er het Van Gestel OOGonderzoek + OCT.

Voor een indicatieve oogtest kunt u altijd terecht. Wilt u een OOGmeting of OOGonderzoek laten doen dan is het raadzaam om een afspraak te maken.

Contactlenzen

Bij Van Gestel is iedere dag een ervaren contactlensspecialist aanwezig voor advies, voorlichting en het vakkundig aanmeten van de ideale contactlenzen. Zachte- en vormstabiele lenzen, daglenzen, sportlenzen , nachtlenzen of multifocale, wij hebben ze. Lees er alles over bij:

Recht op vergoeding?

Kijk of uw zorgverzekeraar uw bril of lenzen vergoedt

OOG meting

SECUUR EN ZEKER

Deze meting wordt bij ons uitgevoerd door een gediplomeerd opticien, waarbij de exacte brilsterkte of correctie wordt bepaald. Ook wordt de samenwerking van de ogen en de gezichtsscherpte van de ogen gecontroleerd.

Om deze meting secuur te kunnen uitvoeren zal de opticien u een aantal vragen stellen. Mocht er aanleiding zijn voor verder onderzoek dan verwijzen wij u door.


Kosten: € 32,50

Bij aanschaf van een bril of glazen worden deze kosten in mindering gebracht.

PREVENTIEF

Bij een OOGmeting PLUS wordt er naast de basismeting ook een fundusfoto van het netvlies gemaakt.

Deze foto wordt met behulp van de nieuwste artificial intelligency technologie geanalyseerd om de ogen snel en eenvoudig te kunnen screenen op:

  • Glaucoom
  • Diabetische retinopathie
  • Leeftijdsgebonden macula degeneratie

Onze optometrist beoordeelt daarna ook zelf de resultaten van de foto en adviseert indien nodig een vervolgonderzoek.


Kosten: € 49,50

Bij aanschaf van een bril of glazen worden de kosten van de OOGmeting BASIS, € 32,50 in mindering gebracht.

AANDACHT EN ZORG

Van Gestel Optiek heeft speciale aandacht voor kinderen tot en met 11 jaar. Komt een kind voor de eerste keer dan wordt deze altijd gemeten door een gediplomeerde optometrist. Als het nodig is, wordt doorverwezen naar de orthoptist of oogarts.


Tot en met de leeftijd van 11 jaar worden voor een basis oogmeting géén kosten in rekening gebracht.

PREVENTIE

Om bijziendheid (myopie) bij kinderen af te remmen kan voor verschillende oplossingen gekozen worden. Hiervoor kan uw kind terecht bij onze gecertificeerde Myopie Management Expert.


Aanmeetkosten: € 100,- eenmalig

Myopie contactlenzen: € 50,- per maand incl. contactlenzen, vloeistof en periodieke controle.

MiYOSMART brillenglazen: € 198,- per stuk + kosten montuur. Halfjaarlijkse controle € 59,- incl. aslengtemeting

OOG onderzoek

OCT SCAN

Vergelijkbaar met een CT scan maar zonder straling. Op basis van licht scannen wij in korte tijd vakkundig uw ogen. We kunnen hierdoor de structuren van het centrale gedeelte van het netvlies, de macula en de oogzenuw voor glaucoom beter bekijken.

Na de scan geeft de optometrist een korte toelichting op de gemaakte opnames.

OGEN EN GEZONDHEID

Dit uitgebreide onderzoek wordt uitgevoerd door een gediplomeerd optometrist. Het is een aanvullend onderzoek bij de oogmeting. Dit kan onder andere zijn:

  • Beoordeling cataract (staar)
  • Uitgebreid balansonderzoek in verband met de samenwerking van de ogen

Dit OOGonderzoek is alleen bedoeld om preventief uw ogen te onderzoeken. Wanneer het nodig is zullen wij u alsnog naar de oogarts doorverwijzen. Bent u al onder behandeling bij de oogarts dan blijft u dat.


Kosten onderzoek € 90,-  | vervolgonderzoek € 59,-

Bij aanschaf van een bril of glazen worden de kosten van de standaard oogmeting van € 32,50 in mindering gebracht.

COMFORTABEL KIJKEN

Bij van Gestel Optiek kunt u een uitgebreid onderzoek laten verrichten naar de eventuele oorzaak van uw droge ogen. Onze optometrist stelt samen met u een behandelplan op.


Kosten € 59,- exclusief oogzorgproducten.

Dit onderzoek kan alleen op afspraak plaatsvinden.

FASHIONLINE

ACTIEBRIL

FASHIONSUN

ACTIEZONNEBRIL

Bel voor een afspraak

(035) 621 20 72