CHIMI

Iconische modellen opnieuw vormgegeven met Scandinavische eenvoud en eindeloze nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden.
ONTWORPEN VOOR EEN GEDURFDE LEVENSSTIJL

Brillen zijn niet alleen functioneel is, maar vullen ook je persoonlijke stijl aan. CHIMI heeft monturen en zonnebrillen om je look naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd optimaal zicht en bescherming te bieden.

De collectie biedt een verscheidenheid aan ontwerpen, van klassiek en tijdloos tot gedurfd en eigentijds, zodat je zeker weet dat je een bril vindt die past bij jouw unieke stijl. De toepassing van materialen van de hoogste kwaliteit, zoals acetaat, roestvrij staal en titanium zorgen ervoor dat je bril niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en duurzaam.

Of je nu op zoek bent naar ronde of vierkante monturen, gespiegelde, heldere of gepolariseerde glazen, of gewoon een klassieke en tijdloze bril, CHIMI heeft het. De meest populaire modellen zijn verkrijgbaar in verschillende unieke en gedurfde kleuren.

Bij CHIMI staat design voorop bij alles wat ze doen. Getalenteerde ontwerpers creëren brillen die innovatief en stijlvol zijn en verleggen de grenzen van wat mogelijk is op het gebied van brillenontwerp. Ze besteden veel zorg aan het ontwerpen van monturen die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook comfortabel zijn om te dragen en duurzaam zijn. Met aandacht voor detail creëren ze brillen die zowel mooi als functioneel zijn. Een accessoire waar je trots op kunt zijn.