ANY DI

 

DE BRILETUI

Deze ANY DI SunCover is een unieke briletui. Niet alleen mooi als tasbedel maar ook nog eens uiterst praktisch. Het gepatenteerde ontwerp is de nieuwe maatstaf voor luxe accessoires.

 

GADGET MET CULT STATUS

De metalen elementen met 24-karaats echt goud en de hoogwaardige afwerking zorgen voor de optimale balans tussen pure luxe en geschiktheid voor alledaags gebruik. 

(STIJL) ZEKER

De zachte SunCover houdt de bril veilig, beschermt tegen krassen en drukpunten en neemt weinig ruimte in.

 

HOU HET SCHOON

De zachte voering van microvezel beschermt de lenzen en maakt ze ook vrij van stof en vuil.

 

VOOR ELKE VORM EN MAAT

Dankzij het speciale ontwerp is de ANY DI SunCover ideaal voor ELKE maat en vorm van een bril. Of het nu gaat om een ​​lees- of een zonnebril, of het nu rond, vierkant of cateye is, de SunCover past bij iedereen!

OOGACCCESSOIRE

Met de ANY DI Leather Hanger kan de SunCover aan elke tas worden gehangen of aan een riem worden gedragen. Zo zijn de handen vrij en is de bril altijd binnen handbereik. Of je kiest voor eenvoudig of opzichtig design, deze innovatieve accessoire is gegarandeerd een blikvanger.

ANY DI Suncover: vanaf € 79,-

STIJLVOL SAFE

Bescherm uzelf en uw dierbaren met dit stijlvolle #StaySafe-masker!
De tweelaagse satijnen mond- en neusbescherming is herbruikbaar, ademend en bijzonder licht. Bovendien kan het #StaySafe-masker aan beide kanten worden gedragen.

Dankzij de neusklem en de elastische elastiekjes is elk masker individueel verstelbaar en geschikt voor ANY DI-va. 

Het masker kan bewaard worden in de bijbehorende leren etui.
Met dit ANY DI mond- en neusbeschermingsmaskers doe je iets goeds voor jezelf en je omgeving en zie je er stijlvol uit!

ANY DI STAYSAFE POCKET: € 59,-

ANNE DICKHARDT

EEN MULTITALENT ZOALS HAAR ONTWERPEN.

Haar inspiratie kwam voort uit de houding om ambitieus te zijn en toch van het leven te genieten. Het inzicht kwam al vroeg: EEN COMBINATIE maakt je echt gelukkig en tevreden.

Anne Dickhardt heeft altijd gedroomd van haar perfecte tas. Het idee ontstond toen ze nog een tiener was, want als professionele tennisser reisde ze de hele wereld over! Tijdens haar talloze reizen heeft ze nooit alles wat ze nodig had in één tas kunnen opbergen, comfortabel kunnen dragen en er chique uitzien.

“In de creatiefase denk ik aan alle alledaagse situaties en laat deze overvloeien in het ontwerp”

 MIS NIETS IN HET LEVEN

Annes levensfilosofie wordt ook weerspiegeld in haar tasontwerp – alles in één en ziet er tegelijkertijd goed uit! Als succesvolle tennisser heeft Anne hard getraind, maar nooit zonder de mooie en belangrijke dingen in het leven zoals familie, vrienden, vakantie, stijl en plezier in het leven!

Na een sportongeval op 17-jarige leeftijd veranderde Annes leven abrupt – maar deze ANY DI-va was niet te verslaan en daarom wijdde ze zich aan haar tweede passie: design!