EINSTOFFEN

Perfect passende monturen met eenvoudige, tijdloze elegantie en een passie voor details zijn de kracht van Einstoffen.

Hout met een natuurlijke textuur en delicate vormen zijn de eerste liefde van Einstoffen. Ook al is hout het belangrijkste ingrediënt voor deze natuurlijke Einstoffen uitstraling, houden ze ook van experimenteren met andere materialen. Het gebruik van ‘het nieuwe’ en ‘het andere’ is uitdagend en zorgt voor spannende en ongewone ontwerpen.

Licht in gewicht

Ondanks de gebruikte materialen zoals steen en hout zijn deze monturen niet de zwaargewichten die je zou verwachten. Integendeel, ze voelen heel aangenaam licht en soepel.

Het geheim zit in de constructie door middel van bouwstenen bestaande uit verschillende cross-gelamineerd hout lagen. Het houten oppervlak is afgewerkt met een fijne laag van steen, die de bril zijn unieke uitstraling geeft. 

Gedurfde Zwitserse kwaliteit

De monturen van Einstoffen zijn van Zwitserse kwaliteit en omarmen een klassiek, maar toch speels en hip design. ‘A bit outside the norm’ is het credo.

Perfecte pasvorm met oog voor detail in hout, acetaat, hybride hout-acetaat, en hout-titanium uiteraard gecombineerd met aandacht voor fairtrade, innovatie en duurzaamheid.

Verzekerd van eindeloos draagplezier

Einstoffen gebruikt ook voor de zonnebrillen alleen de beste materialen. De kwalitatief hoogwaardige kunststof glazen zijn voorzien van een sterke kras-werende coating, beschermen tot UV-400 en zorgen voor een helder zicht. Het monturen zijn voorzien van Duitse OBE scharnieren hebben een perfecte pasvorm.