Face à Face

Face à Face is een Frans brillenmerk met karakter.
De monturen zijn mondain, chic en modieus en spelen met kleuren, volume, vormen, materialen en texturen.
Ze zijn de perfecte keuze voor wie wil zien en gezien wil worden.

Face à Face is gewaagd

De monturen springen eruit. Er is hier niets conformistisch of conventioneel. Pioniers, baanbekers, radicale vernieuwers, onconventionele stijlrevolutionairen. Ze combineren het beste van hun creatieve ideeën met de meest gedurfde artistieke invloeden uit Parijs en de rest van de wereld.

BOCCA toont je originaliteit

Bij Face à Face is  elk montuur een handgemaakt kunstwerk. Er zit luxe in elk detail. En elke nieuwe collectie ontwikkelt zich verder door steeds te kiezen voor  variaties op de moderne kunst en met stoutmoedigheid de esthetische grenzen op te zoeken. Het gaat om stijl en houding. En na een kwart eeuw is FACE A FACE nog steeds toonaangevend.

De BOCCA lijn is gedurfd, vrouwelijk, provocerend en toch chic, met veren die zijn gevormd tot benen en met uiteinden gevormd tot stijlvolle schoeisel. Deze avant-gardistische collectie is geïnspireerd op het Franse surrealisme. 

Materiaal dat je laat stralen 

Of je nu op zoek bent naar opvallende vormen of sensationele tinten bij alle monturen staat kwaliteit centraal. Gemaakt met vakmanschap en aandacht voor detail, gebruikt Face à Face alleen de beste materialen die de wereld te bieden heeft.  Je draagt met zelfvertrouwen de bril die je persoonlijkheid laat bloeien. Neem nu de monturen gemaakt van …

ACETAAT
Het op cellulose gebaseerde acetaat is een van de beste materialen die gebruikt kan worden bij het produceren van brillen.
Dit natuurlijke polymeer – of plastic – is gemaakt van hernieuwbare materialen, voornamelijk katoen en houtpulp. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook sterk, flexibel, duurzaam, lichtgewicht, hypoallergeen en comfortabel om langdurig te dragen.

Bovendien biedt acetaat eindeloze mogelijkheden voor het creëren van unieke, opvallende ontwerpen met rijke, levendige kleuren en verbazingwekkende geometrische vormen.

De acetaatmonturen worden gemaakt door unieke lagen zorgvuldig samen te drukken tot unieke blokken en de afzonderlijke onderdelen nauwkeurig uit te snijden. Ze worden vervolgens in verschillende fasen verfijnd voordat ze met de hand worden gepolijst en geassembleerd.