JAGUAR

is het gerenommeerde automerk dat bekend staat om zijn passie en bijzondere kijk op het leven. Zelfs 100 jaar na de oprichting worden traditie en innovatie op toonaangevende wijze gecombineerd met uitstekende prestaties en elegantie.

De veelzijdigheid van Jaguar is ook herkenbaar in de huidige monturencollectie van JAGUAR Eyewear. De toegepaste materialen, kleuren en ontwerpen zijn verfijnd en stijlvol. U bent verzekerd van de toepassing van moderne techniek met een hedendaagse uitstraling.

Jaguar RXMann31709

Gevarieerde collecties

De modellen uit de SPIRIT-collectie combineren klassieke metaalkeuren met een spannende kleurtwist. De contrasterende reliëflijn aan de onderkant van de metalen veer refereert aan lichtstrip van het JAGUAR-achterlicht. De goed doordachte, uitgebalanceerde lensvormen geven de monturen een frisse uiterlijk dat bij de sportieve, slimme brildrager past.

De PERFORMANCE-lijn legt de nadruk op de dynamiek en prestaties van JAGUAR in populaire kleuren. Net als de sportwagens richt de bril zich op maximaal comfort door middel van innovatieve materialen en technologie. De dun omrande monturen zijn functioneel en overtuigen door hun lichtheid. Het gebruik van Ultem-kunststof maakt uitzonderlijk lichtgewicht monturen mogelijk, terwijl metalen modellen minimale afmetingen mogelijk maken door het gebruik van klinknagels.

In de CLASSIC-modellen laat de luxueuze kant van JAGUAR zien. In de feilloze JAGUAR-stijl worden verfijnde designdetails van de auto in de monturen verwerkt. De veren zijn onder andere voorzien van reliëf met de geribbelde structuur als verwijzing naar de luidsprekers in het interieur van de JAGUAR-deur. De acetaat monturen zijn voorzien van metalen scharnieren en logo plaatje als versiering. De monturen raken een speciale snaar en geven je direct een goed gevoel.

Jaguar 1520-4717
Jaguar 3604-1166

Geïnspireerd op de sportauto

Het design van de sportauto´s is terug te zien in de ontwerpen van de JAGUAR Eyewear collectie. Items uit het interieur, kleur en technische kernmerken kan je terugvinden in de ontwerpen.  U bent verzekerd van een montuur dat design combineert met technische perfectie en stijlvolle luxe. Een montuur dat naadloos kan aansluiten bij de door u gewenste uitstraling.