McLaren staat bekend om zijn innovatie en het opschudden van de racewereld, om nog maar te zwijgen van het feit dat het een van de jongste supercar-fabrikanten in de game is.

McLaren gelooft dat factoren zoals luxe niet allen op hun auto’s kan worden toegepast, maar ook op andere aspecten van het dagelijks leven. Daarom heeft het merk monturen ontwikkeld die het DNA van McLaren uitstralen. U kunt nu in het bezit zijn van een bril die net zo geavanceerd, lichtgewicht en technologisch nauwkeurig is als een McLaren sportauto.

Ontwerptaal

Bij het ontwerp van de monturen uit de McLaren Vision Collection is de McLaren-ontwerptaal toegepast om de technische elegantie te realiseren die vergelijkbaar is met de McLaren-voertuigen.

Door gebruik te maken van geavanceerde materialen en toepassing van vakkundig ontwerp zijn stijlvolle monturen voor zowel mannen als vrouwen ontwikkeld. Ook al is ieder model anders, in ieder montuur is het kenmerkende McLaren oranje terug te vinden. Dit in combinatie met een variatie aan andere McLaren kleuren.