Ray-Ban op sterkte

De ultieme Ray Ban beleving

Van Gestel Optiek is premium reseller van Ray Ban. Als enige in onze regio leveren wij de originele Ray Ban glazen met sterkte. Zowel voor zonnebrillen als correctiemonturen.

De hoogwaardige glazen op sterkte worden bedrukt en gegraveerd met de authentieke kenmerken voor de ultieme Ray-Ban® beleving.  

Ray-Ban signature logo
Ray-Ban Signatuur

Voorzien van de iconische signatuur van ray-ban

De authentieke brillenglazen van Ray-Ban worden gepersonaliseerd om aan jouw behoeften op het gebied van zicht te voldoen. Ze worden gecertificeerd door de gegraveerde signatuur van Ray-Ban op het rechter brillenglas en de initialen RB op het linker brillenglas.

Vorm van brillenglas

Maximale precisie

Tientallen jaren ervaring op het gebied van de productie van brillenglazen betekent dat Ray-Ban het proces heeft verfijnd. Elk brillenglas wordt zo geslepen dat het perfect in het montuur past.

High-defenition zicht

Geen vervormingen

Het oppervlak aan de achterkant van de Ray-Ban DST brillenglazen wordt punt voor punt digitaal geoptimaliseerd om meer helderheid en een groter gezichtsveld te waarborgen.

Blauwlichtfilter

Device-veilige brillenglazen

We brengen gemiddeld 11 uur per dag door met het kijken naar een scherm – voor een totaal van 4.015 uur per jaar. Daarom zijn onze blauwlichtfilters handig aangezien ze de blootstelling aan het schadelijke blauwe licht van digitale devices beperken.

UV-Bescherming

Hallo zonlicht

De brillen glazen op sterkte van Ray-Ban bieden een uv-bescherming die schitteringen en weerkaatsingen tegenhoudt en beschermen je ogen tegen zonnestraling.

Ray-Ban signature logo
HET RAY-BAN® LOGO

Gevechtsvliegers maakten 80 jaar geleden al gebruik van de iconische Aviator. Terwijl de technologie zich immens heeft ontwikkeld is één factor gelijk gebleven: het logo staat voor de ongeëvenaarde Ray-Ban® kwaliteit.

 

Ray-Ban signature logo