SALT.

Een creatie van de Californische kust

De monturen van SALT ademen tijdloze elegantie en weerspiegelen de natuurlijke schoonheid van ‘the golden state’ Californië. De ontwerpers zijn geïnspireerd door de zandstranden, met sneeuw bedekte bergen en ongerepte woestijnen waar ze zo vertrouwd mee zijn.

SALT. Lewis

Elegantie en perfecte pasvorm

Het zijn de film, architectuur, muziek, kunst en natuurlijk de mensen die van Californië zo’n iconische plek maken. SALT. streeft er dan ook naar monturen te maken die de relaxte elegantie van deze grootse levensstijl weerspiegelen.

Maar goed design is vanzelfsprekend meer dan alleen geweldige stijl. Het is ook het construeren van de perfectie pasvorm. Iets waar SALT. bij iedere stap in het productieproces aan werkt. Van inspiratie, de keuze van materialen tot de uiteindelijke fabricage. SALT. vindt dat een montuur je er niet alleen goed uit moet laten zien maar ook perfect moet passen.

SALT. herfst

100% Japans acetaat

Hoge kwaliteit gaat niet alleen over schoonheid maar ook over duurzaamheid. Het is een montuur dat bestand is tegen de ontberingen van een goed geleefd leven. SALT. heeft de ambitie brillen te maken die lang mee gaan. Dit is de reden dat ze gebruik maken van het Japanse vakmanschap.

De brillen zijn gemaakt van 100% Japanse acetaat gemaakt van houtpulp en katoenvezels. Op die manier zijn sterkte, flexibiliteit en blijvende kleur gegarandeerd. U bent verzekerd van zorgeloos draagplezier.