Scotch & Soda draagt de vrije geest van Amsterdam uit. Ze staan voor individualiteit, authenticiteit en de kracht van zelfexpressie om verrassende creaties tot leven te wekken – en die pijlers zijn terug te zien in de unieke ontwerpen.

Model NELLY SS3013 kleur Crystal Blush 288

Scoth & Soda, dat begon als een label voor herenkleding, is een wereldwijd erkende naam. Het merk ontwerpt ook dameskleding en accessoires en heeft nu meer dan 210 zelfstandige winkels wereldwijd. Elke winkel viert de lokale nuances maar blijft toch herkenbaar.

De ontwerpfilosofie van het merk is om te verrassen. In deze debuut- brillencollectie van uit zonnebrillen en correctie monturen is dit terug te zien in de bijzondere details en verfijnde kleurstellingen.

Model JOZEF SS4011 kleur Dark Tort 104

Mooie brillen ontwerpen die goed aanvoelt, is één ding. Maar Scotch & Soda stelt zich ook een wereld voor waarin we goed bezig zijn. Een van de topprioriteiten is om het bedrijf te runnen met een grotere gevoeligheid voor onze planeet door elke dag meer verantwoorde keuzes te maken die onze impact op het milieu verminderen.

Scotch & Soda is geboren en getogen in Amsterdam.  Het is opgericht met sterke liberale waarden. Ze erkent dat elk individu een unieke kracht in de samenleving brengt die verder gaat dan ras, religieuze overtuiging, seksuele geaardheid, leeftijd, etniciteit, cultuur of hoe een persoon ervoor kiest zich te identificeren.