Silhouette

Silhouette is een merk voor mensen die trouw blijven aan zichzelf en aan hun eigen stijl. Het Oostenrijkse bedrijf produceert al sinds 1964 brillen, en heeft daarmee altijd al de toon gezet qua stijl, design en materialen.

Design

Design en materiaal dat is samengebracht in één harmonieus geheel en is afgestemd op uw persoonlijke wensen: dat is de prioriteit van Silhouette. Dit vormt de basis voor monturen die consequent helderheid en lichtheid uitstralen en steeds opnieuw verrassen en toch herkenbaar blijven. Authentieke brillen voor authentieke mensen.

Silhouette Accent Shades 8179 5054

Comfort

Vederlicht, zeer elastisch, vormvast en antiallergisch materiaal. Met deze eigenschappen bent u ervan verzekerd dat uw bril altijd goed voelt. Elke Silhouette bril is zo licht en flexibel dat u geen dag meer zonder kunt.

Kwaliteit en innovatie

Typisch voor Silhouette is de voorliefde voor titanium en SPX, waarvoor de interne ingenieurs speciale methodes hebben ontwikkeld. Het gebruik van deze hoogwaardige materialen zorgt voor voortdurend draagplezier.

Wees creatief

Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, je kunt altijd op een creatieve manier spelen met je uitstraling. Zie jouw bril als een onderdeel van je outfit en onderscheid je door te variëren. Voor je het weet merk je:

All eyes are on you!

Kom ook eens passen in onze winkel. We hebben een ruime collectie monturen en zonnebrillen in onze collectie. En ook de zonnebrillen kunnen goed op sterkte gemaakt worden.

Silhouette Accent Shades 8179 5054