WOOW

WEES JEZELF, WORDT WOOW

Onderscheid je van de massa, buig de regels en geniet van het verpulveren van elke norm: WOOW toont trots zijn waarden en kleuren in deze levendige en CRAZY nieuwe collectie. Dit groeiende merk biedt een echt positiviteits-filter;  het WOOW-filter, om in stijl, kleur in je leven te brengen!

SALT. Lewis

DREAM BIG

WOOW is het uithangbord voor diegenen die niet bang zijn om op te vallen en hun grenzen te verleggen. De monturen met sterke beeldende namen als STAND OUT, BREAK FREE, NO GENDER… zullen mensen verrassen!

ROOF TOP

De zoektocht naar vrijheid en de flair van ongedwongen chic zie je terug in de hele collectie: uitgesproken vormen gecombineerd met hoekstukken die uit het montuur lijken te springen voor een breder zicht; onverwachte uitsparingen nodigen u uit om uw blikveld te verbreden… en uw kansen!

SALT. Lewis
SALT. herfst

ON FIRE

WOOW gebruikt een palet van kleuren en materialen zoals je nog niet eerder hebt gezien. Ontdek de ultrablauwe kleur of het explosieve gemarmerde schelppatroon, of een vernuftige camouflage print die je aan schilderkunst laat denken.

Flirt met de grenzen, zet de klassiekers op zijn kop: verras jezelf, vind jezelf opnieuw uit, wees WOOW. Word wakker, laat je zien en vind jezelf opnieuw uit met WOOW!