WOOW-HOO!!: LET’S FUNK!

FEESTTIJD!

Ga er even tussenuit en dans met dit waanzinnige, brutale Franse merk. Vier nu meer dan ooit creativiteit! Gun jezelf een ongedwongen zorgeloos moment – een dosis positiviteit in deze turbulente wereld. Ga naar de dansvloer met een ultra-groovy collectie boordevol goede vibraties.

SALT. Lewis

Heldere, kleurrijke explosies met SHOW UP, ritmische, zoete vibraties met SUGAR SUGAR, spontane, bevrijde rondingen met FANCY FREE, poprock-design met MOONWALK… De nieuwe collectie trilt op het ritme van funk of disco in een wervelwind van heerlijke retro-positiviteit!

ZONNIG RETRO

Of het nu gaat om SUPER SOUL met een vorm die doet denken aan een jazzy silhouet of SUPER HIP HOP in hippe vormen en shockkleuren… Met deze nieuwe zonnebrilontwerpen ga je in stijl de grond raken, in een wervelwind van heerlijke retro-positiviteit!

SALT. Lewis
SALT. herfst

DE SOUNDTRACK VAN JOUW STIJL

Een festival van lentekleuren is een pop-eerbetoon aan de muzikale sfeer van de jaren ’70 en ’80: psychedelisch lila, retro babyblauw, vleugjes fuchsia en amber, roodbruin schildpadschild, warme tinten variërend van rood tot oranje, en meer.

Deze monturen en zonnebrillen worden geleverd met een palet vol knallende kleuren en varianten met de ritmische elektrische energie die doet denken aan die echt stijlvolle tijden.

Geniet van de rit, durf te stralen en droom groots. Maak van elke dag een feestje met WOOW!